ABOUT US

Ik ben Daphne, eigenaar van dit bedrijf. Al sinds de zomer van 2019 heb ik de ambitie gehad een webshop te beginnen. In de zomer van 2020 ben ik hier na veel research eindelijk mee begonnen!

Ik volg de opleiding Styling en Design in Leeuwarden. Hier leer ik veel over ontwerpen, digitale programma's en styling. Dit pas ik toe in mijn bedrijf. 

Waarom sieraden? Omdat ik zelf echt een sieraden freak ben (wie niet). Ik draag altijd, overal en elke dag sieraden. Samen met nog veel meer mensen in Nederland. Ik vind het daarom super leuk om zelf die sieraden te maken en te ontwerpen! Al mijn sieraden zijn zelf ontworpen en bedacht, inspiratie hiervoor haal ik vaak van Pinterest of van dingen die ik tegenkom op Instagram.

Sinds 9 December 2020 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Maar ik wil het niet bij alleen sieraden houden, ik vind het ook heel leuk om grafisch bezig zijn met bijvoorbeeld kaartjes. De kaartjes die ik verkoop ontwerp en print ik zelf. In de toekomst wil ik nog veel meer andere dingen gaan verkopen, een zelf ontworpen agenda, notitieboekjes of andere stationery. 

De sieraden maak ik allemaal zelf. Ook veel foto's op mijn site maak ik zelf, de foto's van de lente collectie op het strand zijn gemaakt door Angelique van der Velde.

Daarnaast vind ik het heel leuk om foto's van klanten te kunnen reposten met hun sieraden. Tag me dus vooral in je foto's en wie weet post ik jou foto op mijn insta!

Ik sta er ook voor open producten van anderen te verkopen via mijn site! Ben je geïnteresseerd in een ander soort samenwerking? Laat het me vooral weten!

Shadow on Concrete Wall

Grafisch design

Ik hou me graag bezig met het maken van (grafische) designs, websites en andere creatieve dingen. Ik kan overweg met Photoshop, Indesign en Illustrator. Deze website heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Ook het logo van BellaMonda heb ik gemaakt. Daarnaast heb ik voor school een tijdschrift ontworpen en heb ik illustraties gemaakt voor een dansschool.

 

Heb jij zelf hulp nodig met een grafisch design, het bewerken van foto's, of iets anders dergelijks? Neem gerust contact op en misschien kan ik je helpen!

BellaMonda