FAQ

Hoe zit het met de maten?​

Je wilt natuurlijk dat je sieraad perfect zit, ik maak daarom veel sieraden op maat. Voor kettingen kun je kiezen uit kort, middel, of lange ketting. De kettingen hebben ook allemaal een verlengstukje waardoor je de maat zelf nog een beetje kunt aanpassen. Alle armbandjes zijn van elastiek waardoor ze altijd om je hand heen passen. Ben je bang dat hij misschien toch niet gaat passen stuur mij dan gerust een DM en dan maak ik een sieraad op maat voor je!

 

Verzending

Zodra ik je bestelling binnen krijg ga ik er zo snel mogelijk mee aan de gang. Doordeweeks verzend ik je sieraad meestal de dag nadat je besteld hebt. Maar afhankelijk van de grootte van de bestelling en hoe druk ik het heb (met school) kan het variëren, ik streef ernaar de bestelling uiterlijk binnen 3 dagen op te sturen. In het weekend of in de vakanties ben ik vaak niet thuis waardoor het dan langer kan duren voor ik het op kan sturen als je in het weekend of in de vakantie besteld. Na verzending duurt het gemiddeld 1 of 2 dagen voor het brievenbus pakketje bij je aankomt.

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden verstuur ik de sieraden via briefpost. Helaas kan Post NL soms fouten maken of het pakketje kan verloren gaan! Om de kosten laag te houden heb ik geen track en trace code. Mocht je daarom na 1,5 week nog steeds niks ontvangen hebben neem dan contact met mij op dan lossen we het op! Ik kan zelf namelijk niet zien dat hij niet aangekomen is!

Betaling​

Betaling gebeurd veilig en vertrouwd via Ideal. Is het artikel niet goed? Dan krijg je gewoon je geld terug. Mocht je op de een of andere manier toch problemen hebben met afrekenen, stuur mij dan gerust een mailtje of berichtje!

Kan ik mijn product terug sturen?

Ik wil het liefst alle klanten tevreden houden, maar mocht je toch niet tevreden zijn mag je het altijd terugsturen en krijg je je geld terug. Mocht er niks mis zijn met het sieraad of de beschrijving dan zijn de kosten voor het terugsturen zijn voor jou, dit bedraagt 1 of 2 postzegels (afhankelijk van het gewicht van de sieraden).

Mocht het fout gaan van mijn kant (er is iets kapot of er is een ander probleem), dan zijn de terugstuur kosten uiteraard voor mij! Neem contact met mij op als je niet tevreden bent en iets terug stuurt (via mail, contactformulier of DM) dan laat ik je weten waar je het heen mag sturen.

Garantie

Ik ben erg zorgvuldig in het maken van de sieraden en gebruik stevig draad in combinatie met sluitklemmetjes zodat het draad niet los kan gaan. Mocht het sieraad toch binnen korte tijd kapot gaan neem dan gerust contact met mij op dan kan ik eventueel een nieuwe sturen of kijken naar een andere oplossing.

Kan ik een eigen sieraad samenstellen?

Ja dat kan! Wil je een bepaald sieraad net in een andere kleur hebben of met een ander bedeltje? Geen probleem! Stuur mij een bericht en dan zorgen we er samen voor dat je een sieraad naar wens krijgt!

Privacyverklaring

Bekijk hier de privacyverklaring.