Fotografie

Ik ben momenteel niet actief bezig met foto's maken omdat ik zelf geen camera heb, maar ik heb voor stage of voor schoolopdrachten wel regelmatig foto's gemaakt en dit vond ik ook erg leuk om te doen. En natuurlijk ben ik er dol op om op vakantie en andere mooie plekke foto's te maken. Tegenwoordig maak ik eigenlijk alleen nog (product) foto's voor mijn webshop. Maar dit besteed ik ook vaak uit, zo heb ik laatst een fotoshoot georganiseerd waarbij ik iemand anders had meegenomen om foto's te maken gezien het feit dat ik zelf geen camera heb. Alle productfoto's die ik maak zijn dus ook gewoon met mijn mobiel gemaakt.

Cocktail koffie 1000px.jpg

Scroll voor de resultaten van de georganiseerde shoot naar beneden.

Georganiseerde shoot 2

Ik had eerder al een kleine shoot georganiseerd, dit keer had ik eentje georganiseerd voor de lente collectie. Mijn moeder had net een nieuwe camera en volgde een fotografie cursus, dus had ik haar gevraagd de foto's te maken. Voor modellen had ik een vriendin en haar nicht gevraagd. Verder had ik alles voorbereid en uitgedacht, alle inkopen gedaan en de styling gedaan tijdens de shoot.

Georganiseerde shoot 1

Ik hab een shoot georganiseerd omdat ik graag foto's wilde hebben voor de nieuwe collectie sieraden die ik zou verkopen. Ik heb toen een meisje geregeld die wel foto's wilde maken (zelf heb ik geen camera), en ik heb vriendinnen gebruikt als modellen. Ter voorbereiding heb ik Pinterest borden gemaakt ter inspiratie voor de foto's, de sfeer en de kleding. Uiteindelijk heb ik een locatie gezocht en zijn we daarheen gegaan en heb ik de foto's gestyled.